STRANICA JE NAPRAVLJENA U FIREFOX BROWSERU PA JU JE ZBOG PRAVILNOG PRIKAZIVANJA POTREBNO POKRENUTI UPRAVO IZ FIREFOX BROWSERA

Download Mozilla Firefox


Svijet budućnosti

Dobrodošli na moj blog !!!

Free Clipart

17.04.2008.

Najskuplji računari na svijetu

                << Back / Next  >>
  
Ovdje možete pogledati neke od najskupljih računarnih konfiguracija na svijetu.Između ostalog možete vidjeti i naj-naj konfiguraciju nama dostupnu i ručno složenu na našem tržištu.Pa,izvolite!!!

Moj izbor

Odabirom najskupljeg i najvećeg kućišta odlučio sam da ga napunim najskupljim komponentama,pa da vidim koliko će cijena biti visoka. Tako sam u

Zalmanovo kućište TNN500AF
 
 
stavio matičnu ploču SLI NForce 4 sa Core Duo Extreme Family procesorom , 2 grafičke kartice GeForce 9800GX2 (trenutno najjače na tržištu), 4 GB DDR II RAM memorije, 2 HARD DISC-a,svaki po 1 TERABAJT , bešumnu napojnu jedinicu i još par ostali manje značajnih sitnica koje čine dobro računalo.Tako sam dobio iznos od 10.996 KM.
Kada sam tome dodao Samsungov LCD monitor veličine 82 cm (32") od 1600 KM,cifra se popela na 12.596 KM.Eto za one koji su poput mene,ovo je lijepa konfiguracija!!!

17.04.2008.god.
Tulip E-Go

Prijenosnici sve više postaju modni dodaci kao što je to postao slučaj s mobilnim telefonima. IBM-ov industrijski, bezlični i krajnje funkcionalni dizajn posustao je pred Appleovim naletom lijepih prijenosnika. Ego je tvrtka koja je otišla korak dalje ka ekskluzivnosti. Omotala je jedan sasvim prosječan prijenosnik baziran na AMD-ovom Turionu 64 dijamantima i digla mu cijenu na 350.000 američkih dolara. Ovakvo nešto bi bilo idealno za Paris Hilton i slične njoj.

www.ego-lifestyle.com


16.04.2008.god.
D
ecadent Display

Jedan od načina da vratolomno podignete cijenu računalu, a da tu nema prste neki umjetnik ili dizajner sa svojim potpisivanjem je da projicirate to računalo na veliki ekran, točnije, ako želite jako visoku cijenu, monitor računala će se sastojati od 65 HD ekrana.
Sama kupnja te količine ekrana košta puno, a kad tu umiješate troškove integracije i fizičkog spajanje, onda ste došli do računala koje košta oko 800.000 američkih dolara. Proizvođač 9X Media može to napraviti i manje pa i jeftinije, ali ovo je vrhunac ponude.

www.9xmedia.com

15.04.2008.god.
Voodoo Omen

Kombinacija sirove računalne snage i šminkerskog kućišta. Omen sadrži najbrži procesor za osobna računala Athlon 64 FX, dvije ATI-jeve X1900XTX grafičke kartice, 4 gigabajta memorije i 2 terabajta hard diskova. Sve to je kombinirano s najskupljim TV tunerima, Logitechovom periferijom i vrhunskom zvučnom karticom te Microsoftovim softverom koji također nije jeftin. Za kraj kupac može izabrati čime da mu bude presvučeno kućište, niklom, bakrom ili zlatom. Sve to košta oko 24.000 američkih dolara.
www.voodoopc.com


Apple G5

Apple bez problema dostiže astronomsku cijenu običnim opremanjem računala serijskim dodacima.

 
 
Nema zlata, nema dijamanata, nema dizajnerskih potpisa, ali zato dobijete G5 sa 4 procesora, 16 GB memorije, terabajtom diska, profesionalnom grafičkom karticom Nvidia Quadro, dva 30-inčna monitora i ponešto softvera. Cijena? Prava sitnica, kako bi rekao sir Oliver, niti 23.000 američkih dolara, nego samo 22.500 dolara.
www.apple.com

Alienware ALX Aurora
Alienware je poznat po performansama nabijenim konfiguracijama, o čemu svjedoči i činjenica da u ALX Aurori dolaze četiri grafičke kartice GeForce 7900GTX spojene u Quad SLI. Procesori koji se ugrađuju u te konfiguracije se posebno biraju jer bivaju 'overclockirani' i vodom hlađeni za što veće performanse. Auroru se može dopuniti sa do 4 GB memorije i 2 terabajta diskova. Sva računala su testirana prije isporuke kupcu da bi se potkralo što manje grešaka. Takva konfiguracija složena s četiri monitora može dostići cijenu od 15.000 dolara.
Nedavno je Dell kupio tvrtku Alienware, nadam se samo da će im dopustiti da se i dalje bave izgradnjom ovako snažnih igraćih konfiguracija.
www.alienware.com 

Svijet budućnosti
Kako vam se sviđa blog?
Da,super je...
Može biti i bolje...
Ne,ne sviđa mi se...


<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Moji linkovi

Free Download

Internet stranice
Flash world
www.computer.cc
Cracks for all
www.cracks.am
Sranica za patchs and serials
www.cracknews.com
The News in World of PC
www.exxtreme3d.co.yu
HTML code for music
www.divine-music.net
Besplatni HTML kodovi
www.qnun.com
Stranica za flash animacije
www.widget.bigoo.ws
Free flash clock link
www.clocklink.com
Free gif animations
www.harrythecat.com
Make free flash menu
www.flashvortex.com
Svijet kompijutera
www.sk.co.yu
Upload image
www.imageshack.us
Online Game 1
www.bestgame.com
Online Game 2
www.topgame.com
Zanimljivosti
www.balkaniyum.tv
Novosti
www.tportal.hr
O svemu po nešto
www.naslovi.net
Slobodna enciklopedija
www.bs.wikipedia.org
Besplatne igre
www.gameland.com.hr
Besplatni upload slika
www.pticica.com

BROJAČ POSJETA
231863